Ekskluzivan prostor zahtjeva i ekskluzivna rješenja arhitekata, projektanata i investitora. Obucite zidove vaših prostora u hotelu, sali, vili, uredu, ordinaciji, apartmanu, recepciji, stanu…

Affreschi & Affreschi – Ekskluzivne moderne freske na pravom mortu
www.infoaffreschi.com

AFFRESCHI & AFFRESCHI na najbolji način prikazuju naše emocije i želje, te pretvaraju umjetnička djela u jedinstvene životne prostore.

Tko je AFFRESCHI & AFFRESCHI

Tijekom 1997. tvrtka Affreschi & Affreschi započinje svoj put kako bi postala jedinstvena realnost u svijetu uređenja.

Više o kolekciji 3D WALL

Stvorena intuicijom osnivača Daria Rosellia, Affreschi & Affreschi započela je pravu revoluciju u svijetu zidnih dekoracija i postaje prvi svjetski proizvođač modernih fresaka na podlozi od pravog gipsa/morta, za postavu na zidove. Sve je postalo moguće zahvaljujući modernim dekorativnim materijalima koji spajaju vrijednost dizajna sa šarmom obrtništva.

Prvi cilj bio je ponovno otkriti povijesne radove i oživjeti ih u naše moderno doba. Cilj je dostignut i prestignut, što pokazuju prestižne kreacije koje imaju prvoklasnu ulogu u mnogim realiziranim projektima diljem svijeta.

Više o kolekciji CARPE DIEM

Drugi cilj bio je i još je uvijek, vidjeti zidnu fresku ne kao običan dekorativni element, nego kao pravi način komunikacije, izraz osobne želje, izraz trenda, modernosti i načina života.

Sposobna uočiti potrebe globalnog tržišta, tvrtka AFFRESCHI & AFFRESCHI zauzima široki prostor od modernog do klasičnog, kombinirajući modne i dizajnerske elemente.

“Zidovi postoje kako bi zaštitili naš svakodnevni život i sposobni su pretvoriti se u ljepote koje predstavljaju izraz naše duše. Freske, kao najbolji izraz koji otkriva naše emocije, transformiraju umjetnička djela u jedinstvene prostore za život. ”
Dario Roselli

AFFRESCHI & AFFRESCHI nalazi inspiraciju u velikim majstorima koji su stvarali povijest talijanske umjetnosti. Crkve, palače, dvorci i vile sjaje s prizorima i dekorom u kojima se i danas može uživati u svojoj jedinstvenoj i potpunoj ljepoti.

Više o kolekciji ALOHA

Zahvaljujući kontinuiranom istraživanju, sofisticiranim, najsuvremenijim tehnologijama, AFFRESCHI & AFFRESCHI čuva cilj oživljavanja snažnih emocija koje pripadaju toj sjajnoj prošlosti… koja izgleda nikada ne prolazi! Materijal na kojem se sve freske reproduciraju je u potpunosti iskustvo obrtništva, majstorski rad i izrađuje se prema iskustvu majstora koji rade tradicionalno sa mortovima i žbukama, te poštuje i najmanje detalje u svim fazama izrade. Smjesa morta na koji se nanosi freska sastoji se od 27 elemenata kao što su vapna, fino mljeveni mramor Carrara i Travertino Romano, primarne sirovine koje naglašavaju prirodan izgled gotovog proizvoda. Rezultat je pravi fleksibilni zid debljine od samo 1 milimetar.

Zahvaljući posebnoj pažnji kojom se priprema svaka pojedinačna freska, boje mogu prodrijeti izravno u podložni mort freske, tako da se svi ostvareni projekti ističu, a nakon instalacije daju zidu prekrasan prirodni efekt.

Više o kolekciji REMEMBER WHEN

AFFRESCHI & AFFRESCHI želi vam da realizirate svoje projekte s ekskluzivnim djelima kako bi im pružili izgled i dodir jedinstvenosti… uz jamstvo ljepote proizvedene u Italiji!

AFFRESCHI & AFFRESCHI ima u standardnoj proizvodnji četrnaest kolekcija, svaka sa svojom namjenom, od velikih prostora za projekte kao: uređenje hotelskih prostora od recepcija, sala, apartmana, soba…, komunalnih prostora, spa/toplica… ; prostora srednjih veličina kao: uređenje raznih većih ugostiteljskih objekta, zdravstveni centri, razne ordinacije, dentalne poliklinike, galerije,  razne recepcije, prijemni prostori… ; prostori manjih veličina kao: sale za sastanke, uredi, odvjetnički i bilježnički uredi, caffe bar, vile, obiteljske kuće, taverne, konobe, stanovi…, praktično svugdje gdje postoji potreba za lijepim, ekskluzivnim i posebnim prostorom.

Više o kolekciji STILL LOVE

“Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.”